Üdvözöljük az STKH Kft. weboldalán!
Magyarország | 9400 Sopron, Harkai domb 0466/31 hrsz. Tervezzen útvonalat!2020.01.21.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy sárvári ügyfélszolgálati irodánk 2020. január 21-én áramszünet miatt zárva tart.
Telefonos megkereséseiket a 99/505-380-as telefonszámon fogadjuk 8:00-14:00 óra között.

Megértésüket köszönjük.

Üdvözlettel: STKH

2020.01.06.

Az STKH, mint minden évben, szervezetten szállítja el a kidobott fenyőfákat Sopron belvárosból és a családi házas övezetekből a karácsonyi ünnepeket követően.
Cégünk az alábbi időpontokban szállítja el a fenyőfákat: 2020. Karácsonyfagyűjtési időpontok
Kérjük, hogy a közterületek rendjének és tisztaságának megóvása, illetve a balesetek elkerülése érdekében a karácsonyfákat ne dobják az úttestre, a parkokba, zöldterületekre, hanem helyezzék azokat az ingatlan elé, legkorábban a gyűjtést megelőző napon, a hulladékgyűjtő edények mellé vagy azok helyére, talp és díszek nélkül. Kérjük a fenyőfákat ne zsákolják be. Fenyőfák gyűjtését a szelektív szigetekről is elvégezzük.
A fenyőfák elszállítását nem kell külön bejelenteni. A kihelyezett fák mennyiségétől függően a gyűjtés eltolódhat a következő napra is.

Köszönjük együttműködésüket!


2019.07.23.

Tájékoztatás Ügyfeleink részére!

Az utóbbi időben elszaporodó szabálytalan parkolások miatt kollégáink többször nem tudták megközelíteni a járat szerinti ürítési helyeket. Az ürítési napon szabálytalanul parkoló autó miatt elmaradó gyűjtést kizárólag pótdíj ellenében végezzük el.

A pótürítést igényelni az ugyfelszolgalat@stkh.hu e-mail címen lehet.

Amennyiben nem kívánják igénybe venni pótdíj ellenében a soron kívüli ürítést, akkor a szolgáltatást a soron következő járat szerinti gyűjtési napon végezzük el.
A kukaedény űrtartalmán felül keletkező hulladékmennyiség elhelyezése bármilyen zsákban történhet a szerződésben rögzített mennyiség erejéig, mely a kukaedények mellé helyezhető.

Együttműködésüket köszönjük. 
Üdvözlettel: STKH