Üdvözöljük az STKH Kft. weboldalán!
Magyarország | 9400 Sopron, Harkai domb 0466/31 hrsz. Tervezzen útvonalat!
Kezdőlap » Szemetes tanulságok » Karikatúrák és kukafotel a CSR Piacon

Hatalmas érdeklődés övezte az STKH standját

Az STKH idén második alkalommal vett részt a CSR Piacon, amely a társadalmi felelősségvállalás jegyében zajló legnagyobb rendezvény Magyarországon. Sopron és térsége hulladékgazdálkodási cége ismert nemzetközi és hazai vállalatok között mutathatta be programját.

A CSR Piacra legnagyobb szemléletformáló rendezvényünkkel, az idén nyolcadik alkalommal megrendezett Új Utca Kukafesztivállal pályáztunk. A Kukafesztivál sokszínűségét, változatosságát és hangulatát egy kisfilmmel mutattuk be, a standunkat pedig a megszokottól eltérő módon rendeztük be. Ez meglepettséget, ezzel együtt kíváncsiságot váltott ki a nézelődőkből. Az általánossá vált reklámanyagok helyett Too Much Waste nemzetközi karikatúra pályázatunk képeiből egy galériát rendeztünk be a Lurdy Ház konferenciatermében. A színes, első benyomásra vidám, majd elgondolkodtató képek az egyén felelősségére irányították a figyelmet. A CSR Piac kiállítói és a rendezvény látogatói megdöbbenve vették tudomásul a világ karikaturistáinak véleményét a ma emberének hulladékkezeléséről. A kukafotel pedig, – ahogyan azt már megszokhattuk – óriási népszerűségre tett szert.

A társadalmi felelősségvállalás nemcsak egy projekt cégünk számára. Az STKH elemi érdeke a lakossággal való gördülékeny együttműködés, amelyből a legtöbbet környezetünk profitál.