Kezdőlap » Cégünkről » Cégismertető

Cégismertető


Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., jogelőd cégei révén, több évtizede nyújt szolgáltatásokat városunkban és a környező településeken.

Cégünk 2013. január 1-től 39 környékbeli településen látja el a hulladékszállítási közszolgáltatást, – 39 önkormányzat belépésével megalakult – Sopron Térségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás megbízásából.
2017. január 1-től további 10 környékbeli településsel bővült a cég szolgáltatási területe.

Továbbá 2017. januárjától kezdődően 216 Vas megyei települést érintő változás indult el.
A kommunális és a szelektív hulladék kezelésére az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft.-t jelölte ki fővállalkozóként az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. A terület nagysága miatt az STKH jelenleg alvállalkozók bevonásával végzi a közszolgáltatási feladatok ellátását.

2018-tól Győr-Moson-Sopron megyében 47 településen, Vas megyében 213 településen szolgáltatunk alvállalkozók bevonásával. 

Felelős szerepet vállalunk a fiatalok környezetvédelmi ismereteinek bővítésében is.
Jó kapcsolatot ápolunk a hasonló tevékenységi területen működő szervezetekkel, cégekkel, civilekkel, intézményekkel.
Nagy gondot fordítunk a szakmai ismeretek elsajátítására és frissen tartására. Több újításnak, mérföldkövet jelentő hulladéklerakó üzemeltetési módszernek, illetve új gyűjtési technológiának Sopron a hazai úttörője volt.
A megfelelő színvonalon való, mérhető teljesítés érdekében ISO 9001:2001 és ISO 14001:1997 minősítéseket szereztünk 2004-ben.

Cégünk tulajdonosa Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata 100%-os tulajdoni hányaddal.