Kezdőlap » Szolgáltatásaink » Hulladékgyűjtő-zsákok értékesítése

Hulladékgyűjtő-zsákok értékesítése

A kommunális kukaedény űrtartalmát meghaladó többlet hulladék szabályos gyűjtéséhez cégünk által rendszeresített, STKH emblémával ellátott kommunális hulladékgyűjtő zsákot vásárolhat, amelynek ára 900 Ft.

A zöldhulladék szabályos gyűjtéséhez a barna kukák mellett lehetősége van szintén cégünk által rendszeresített és STKH logóval ellátott, 170 literes zöldhulladék-gyűjtő zsákot vásárolni, amelynek ára 300 Ft.

A szelektív kukaedény és zsák űrtartalmát meghaladó többlet hulladék szabályos gyűjtéséhez cégünk által rendszeresített, átlátszó hulladékgyűjtő zsákot vásárolhatnak értékesítési pontjainkon, a 10 db-os köteg kiszerelési ára 1500 Ft.

Értékesítő partnereink által alkalmazott árakért nem áll módunkban felelősséget vállalni!

A zsákokat az ingatlanok elől, előzetes bejelentés nélkül elszállítják kollégáink (a hulladékfajtának megfelelő) járatrend szerinti ürítési napokon. A kommunális-, valamint a zöldhulladék gyűjtési időpontokat a hulladéknaptárakban tudja megtekinteni.

Győr-Moson Sopron vármegye Hulladéknaptárak 2024

Vas vármegye Hulladéknaptárak 2024

A zsákokba csak a szabályoknak megfelelő hulladékfajták kerülhetnek, egyéb zsákokban kihelyezett kommunális- vagy zöldhulladékot nem szállítunk el.

Fontos, hogy a zöldhulladékot (akár a barna kukából, akár a zöldhulladék-gyűjtő zsákból) áprilistól novemberig havonta egy-egy alkalommal, előre meghirdetett időpontban, házhoz menő rendszerben szállítjuk el ügyfeleinktől. A zsákokba fák, bokrok nyesedékeit, lenyírt füvet, lehullott levelet lehet betenni.


TOVÁBBI Szolgáltatásaink

Megszakítás