Kezdőlap » Cégünkről » Küldetésünk

Küldetésünk


Küldetésünk, hogy a Társulás által ránk bízott, valamint a piaci igényekből fakadó feladatokat ellássuk, folyamatosan szem előtt tartva az igényes szolgáltatás nyújtásának és a környezetvédelemnek a szempontjait.

Cégünk tisztában van a hulladékgazdálkodás fontosságával és munkánknak a környezetre gyakorolt rövid és hosszú távú hatásával, ezért munkatársaink mindegyike hiteles és felelős munkavégzésre törekszik.

Munkatársaink értéket képviselnek vállalatunk számára, teljesítményüket bázisnak tekintjük, mely alapot ad a fejlődéshez. A személyes és a kollektív eredményesség érdekében vállalatunk biztosítja a hatékony munkavégzéshez szükséges körülményeket és a képességek kibontakoztatásának lehetőségét.

Rendszereink átláthatósága kiemelten fontos munkavállalóink és a tulajdonosaink számára, ezért törekszünk a magas információtartalmú, pontos adatbázis kiépítésére.

Nagy figyelmet fordítunk a lakosság korrekt tájékoztatására és a fiatalok környezettudatos magatartásának kialakítására, ezért erőfeszítéseket teszünk hatékony eszközök kommunikációs erejének kihasználására.

Megszakítás