Kezdőlap » Kezdőlap » Fontos információk

Fontos információk

Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vasvári és a pankaszi zöldudvarokban a hulladékgyűjtő zsákok értékesítését megszüntettük.


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előző évekhez hasonlóan az STKH idén januárban és februárban is elszállítja a kihelyezett karácsonyfákat. A gyűjtési napok a weboldalunk kezdőlapjáról elérhető, 2024. évi hulladéknaptárakban találhatók, ahol az elszállítás napját januárban és februárban is egy zöld négyzetben foglalt „K” betű jelöli. A hulladéknaptárakban utcalistával rendelkező települések esetében az első két oszlopban tüntetjük fel a karácsonyfa gyűjtések napjait. Kérjük, hogy a kihelyezés előtt a karácsonyfákról a talpat és az összes díszt távolítsák el.

Együttműködésüket köszönjük.


Rangos országos elismerés: Holnap Városáért Díjat nyert az STKH
A Holnap Városáért Díjat a fenntarthatóbb, élhetőbb környezetre törekvő, magasabb életminőséget támogató vállalkozások és intézmények nyerhetik el. Az erős mezőnyt felvonultató országos megmérettetésen rangos elismerésben részesült vállalatunk, amely 2016 után második alkalommal nyerte el a nívós díjat.

A teljes cikk ide kattintva olvasható el.


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az STKH sárvári, Szatmár utcai Ügyfélszolgálati Irodája 2023. december 4-től új helyszínre költözik, melynek címe: Sárvár Ikervári u. 40. (Flextronics melletti üzleti udvar). Ügyfélszolgálati Irodánk az új helyszínen is változatlan nyitvatartással, az eddig megszokott ügyfélfogadási időben várja lakossági és vállalati ügyfeleinket egyaránt. A kukaedények értékesítése változatlanul csütörtöki napokon 9:00 és 14:00 óra között a Szatmár utcai telephelyen történik a jövőben is.


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Körmenden 2023. november másodikától vállalati ügyfeleink személyes ügyfélfogadását átmenetileg Lakossági Ügyfélszolgálati Irodánk biztosítja. Körmendi irodánkat a Szabadság tér 10. alatt találják, személyes ügyintézésre vállalati ügyfeleink számára kedden 8:00 és 14:00 között, illetve csütörtökön 8:00 és 16:00 között van lehetőség.

Az átmeneti személyes ügyfélfogadási rend jövőbeli megszűnéséről, illetve az ezután érvényes ügyfélfogadási rendről weboldalunkon tájékoztatjuk Önöket.


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjról szóló NHKV Zrt-s 2023. I. negyedéves számlalevél mellékleteként az alábbi tájékoztató kerül kiküldésre.

2023. július 1-jével új hulladékgazdálkodási rendszer fog életbe lépni, melynek értelmében a számlázást a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. fogja végezni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a számlával érkező tájékoztató levélben leírtak legkorábban a 2023 július 1-jét követő teljesítési időszakban keletkezett utólagosan (2023 őszi hónapjaiban) kiküldött számlák fizetésére vonatkozóan tartalmaznak fontos információkat.

A számla mellékleteként kiküldött tájékoztatót digitális formában is megtekintheti ide kattintva.

Együttműködésüket köszönjük!